歐洲客家文化協會
European Hakka Cultural Association

Adres

Steenstraat 48
6828 CL - Arnhem Netherlands

Telefoon

The Netherlands:
+31 6 24 662 526

Email

info@europeanhakka.com

Voorwoord President Commissaris Chung, Njoek Gim (Tony)

Beste leden en vrienden,

Het is met grote vreugde en dankbaarheid dat ik u allen welkom heet bij de Vereniging European Hakka Cultural Association. Als president-commissaris voel ik me vereerd om deze bijzondere gelegenheid met u te delen en onze gemeenschappelijke inspanningen te vieren ter bevordering van de Hakka-cultuur in Europa.

Een van mijn grootste bronnen van trots is de oprichting van de Chinese vereniging Fa Yin Cultuur en Sportzaken, een belangrijke mijlpaal die ons heeft geholpen om onze cultuur te verspreiden en te versterken binnen de gemeenschap.

Daarnaast ben ik ook dankbaar voor de gelegenheid om de Nederlandse Drakenbootclub in Amsterdam te stichten, een initiatief dat niet alleen sportiviteit bevordert, maar ook een brug slaat tussen culturen en mensen verenigt in vreugde en competitie.

In mijn rol als vicevoorzitter van De Fo Guang Shan He Hua Tempel heb ik het voorrecht gehad om betrokken te zijn bij het bevorderen van boeddhistische waarden en het ondersteunen van het dagelijks bestuur van de tempel. Deze ervaring heeft mijn begrip verdiept van het belang van spirituele groei en gemeenschapsverbondenheid.

Ik kijk ernaar uit om samen met u allen voort te bouwen op deze prachtige initiatieven en onze gezamenlijke visie te versterken voor een welvarende en verbonden toekomst.

Met vriendelijke groet,

Chung, Njoek Gim (Tony) President Commissaris Vereniging European Hakka Cultural Association

zh_TW繁體中文