Nieuwe voorzitter voor de Chinese Vereniging Fa Yin Deng Wenlong

Gelijktijdig met de bijeenkomst trad de eerste president van de Chinese krijgskunstenaar in Nederland aan – de Chinese Vereniging in Nederland hield een herverkiezingsceremonie en een nieuwjaarsfeest

01-03-2024 04:34 Lezingen: 17.000+

Chinees account: Netherlands United Times

 
Deze krant berichtte dat op 28 februari om 12.00 uur de Chinese Vereniging in Nederland (hierna te noemen de “Vereniging”) een herverkiezingsceremonie en het Lentefestivalgala van het Jaar van de Draak hield in het Zeepaleis in Amsterdam. Lin Qingchi trad af als voorzitter van de 13e Raad, en Deng Wenlong nam het roer over als voorzitter van de 14e Raad. Chen Long, uitvoerend voorzitter van de All-Dutch Federation of Chinese Associations, Wang Yongquan, president van de Nederlandse Pine and Cypress Federation, Chen Guoqiang, voorzitter van de Nederlandse NL PLAN Party, Dong Lili, president van de Dutch Chinese Youth Federation, Zhong Linshu, ervaren vice-president van de vereniging, en leden van de raad van bestuur. Meer dan 100 mensen waren aanwezig, waaronder verschillende overzeese Chinese leiders uit Guangdong en Hong Kong in Nederland, vertegenwoordigers van overzeese Chinezen en vrienden uit Nederland.

Aftredend president Lin Qingchi hield een toespraak. Hij introduceerde dat al in 1976 een groep patriottische mensen met een achtergrond uit Guangdong en Hong Kong het initiatief nam tot de oprichting van de Chinese Associatie in Nederland, met als doel lokale wijzen te verenigen, contact te leggen met het grote aantal overzeese Chinezen en te strijden voor legitieme rechten en belangen. , promoot de traditionele Chinese cultuur en promoot Chinees onderwijs, promoot uitwisselingen en vriendschap tussen China en Nederland, en stel het doel vast van “onderwijs voor jonge kinderen en prestaties voor oude mensen”. In de 48 jaar sinds haar oprichting heeft de vereniging zeven voorzitters en veertien raden gehad. Om het Chinese, en vooral het Kantonees, onderwijs te bevorderen, richtte de vereniging in 1979 een Chinese school op. Tot nu toe heeft deze school vier directeuren gehad.

President Lin Qingchi trad in 2010 aan als voorzitter van de 11e Raad en voerde actief verschillende conferentiezaken uit, waarbij de nadruk lag op het oplossen van de financiële problemen van de vereniging, het huurgeschil over de verenigingslocatie en de financiële chaos van de Chinese school. In 2011 benoemde de Chinese school voor het eerst een in Nederland geboren en getogen Chinees van de tweede generatie tot directeur en in 2017 kreeg de school de eretitel Overseas Chinese Education Model School van het Overseas Chinese Affairs Office van de Chinese School. Staatsraad. Om aan de behoeften van verdere ontwikkeling te voldoen, werd de Chinese school in 2019 onafhankelijk geregistreerd als een Chinees-Chinese school en wordt beheerd door de heer Paul Chen en mevrouw Mo Yanjun. In 2018 ontving president Lin Qingchi de Koninklijke Orde van Nederland.

President Lin Qingchi zei dat de vereniging zich altijd heeft gehouden aan het doel van de stichting. Tijdens zijn ambtsperiode hebben hij en zijn collega’s in de raad van bestuur de opbouw van zijn thuisland en woonplaats gesteund, deelgenomen aan de ontwikkeling van de Nederlandse gemeenschap en zich toegewijd aan het opbouwen van een harmonieuze overzeese Chinese gemeenschap, het bevorderen van uitwisselingen tussen China en Nederland, en enthousiast zijn geweest over openbaar welzijn, rampenbestrijding en armoedebestrijding. , het is verplicht! Hij is vooral dankbaar voor de steun en hulp van vrienden, verenigingen en Amsterdamse stadsbestuurders! Hij zei dat de heer Deng Wenlong ook de tweede generatie Chinezen is, geboren en getogen in Nederland. Hij is sinds zijn jeugd blootgesteld aan de traditionele Chinese cultuur en is het eens met het doel van de vereniging. Als nieuwe president zal hij de van de vereniging, de Raad leiden om een ​​nieuwe sfeer te creëren en nieuwe resultaten te bereiken. Als de resultaten worden bereikt, zal de conferentie welvarender zijn!

Van links naar rechts: vice-president Zhong Linshu van de vereniging, aftredend president Lin Qingchi, nieuwe president Deng Wenlong, uitvoerend voorzitter Chen Long en voorzitter Chen Guoqiang

In het bijzijn van uitvoerend voorzitter Chen Long en alle gasten overhandigde de aftredende president Lin Qingchi het zegel van vereniging aan de nieuwe president Deng Wenlong.

President Deng Wenlong zei in zijn toespraak dat hij in 1976 is geboren en even oud is als de broederschap. Zijn vader uit Hong Kong, China is lid van de broederschap. Hij is geboren in Nederland en is sindsdien beïnvloed door de broederschap. hij was een kind en heeft een diepe genegenheid voor de broederschap. Hij bedankte de voormalige voorzitters en de oudere generatie ledenbestuurders voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de vereniging, bedankte de bestuursleden voor hun vertrouwen en voelde zich zeer vereerd om voorzitter te mogen zijn. Hij zei dat hij zich zou houden aan het doel van de vereniging, het promoten van de Chinese cultuur, en vooral hoopte meer jongere generaties aan te trekken om zich bij de vereniging aan te sluiten.

Deng Wenlong heeft jarenlang leeuwenkunst en boksen gestudeerd en is de hoofdinstructeur van de Nederlandse “Liuhemen” Martial Arts Association. Hij blijft al vele jaren doorgaan met het promoten van de Chinese vechtsporten en de leeuwenkunstcultuur. Het draken- en leeuwenteam onder leiding van hem is te zien op elk groot feest. In 2011 nam Deng Wenlong deel aan de “Chinese Talents (Lion Art) Training Course for Overseas Chinese Cultural Societies”, georganiseerd door het Overseas Chinese Affairs Office van de Staatsraad, en ontving vijf leeuwenkoppen en twee sets gongs en trommels als geschenk van het Overseas Chinese Affairs Office van de provincie Guangdong. Hij is lid van de “Liuhemen” Martial Arts Association. De mooiste leeuwendansuitrusting die ik ontving werd tentoongesteld tijdens de viering van het eeuwfeest van de landing van Chinezen in Nederland.

In opdracht van Huang Qilin, voorzitter van de Federatie van Chinese Verenigingen in Nederland, hield uitvoerend voorzitter Chen Long een toespraak. Hij zei dat de Chinese Vereniging in Nederland een van de belangrijkste leden van de Chinese gemeenschap in Nederland is, een lange geschiedenis en grote invloed heeft en de voorloper is van de Chinese gemeenschap in Nederland. De voormalige ruggengraatleden van de vereniging zijn allemaal senior overzeese Chinese leiders in Nederland, en zij hebben een grote bijdrage geleverd aan de opbouw van de overzeese Chinese gemeenschap in Nederland, wat respectabel is. President Lin Qingchi dient al tientallen jaren de overzeese Chinese gemeenschap. Hij is rustig en nuchter. Ik hoop dat hij na zijn ambtstermijn een bijdrage zal blijven leveren aan de overzeese Chinese gemeenschap.

Uitvoerend voorzitter Chen Long zei dat de nieuwe president Deng Wenlong een nieuw Chinees lid van de tweede generatie is van de Nederlandse overzeese Chinese gemeenschap. Hij is jong en veelbelovend. Hij heeft zijn professionele expertise gebruikt om veelbelovende vreugde te brengen in de regio Amsterdam en de Nederlandse overzee. Chinees voor een lange tijd, en heeft bijgedragen aan de verspreiding van de Chinese cultuur. Doe je best. Nu het Jaar van de Draak nadert, geloof ik dat onder leiding van president Deng Wenlong, die tot de drakendierenriem behoort, de vereniging welvarend zal zijn en zijn draken- en leeuwenteam in de lucht zal kunnen vliegen.

Voorzitter Chen Guoqiang en president Dong Lili hielden respectievelijk toespraken, waarbij ze de aftredende president Lin Qingchi bedankten voor zijn vele jaren van harde werk voor de vereniging, Deng Wenlong feliciteerden met zijn benoeming tot nieuwe president van de raad van bestuur, en de nieuwjaarszegeningen uitspraken aan alle gasten.

Voordat het feest begon, hield het leeuwendansteam van Deng Wenlong een leeuwendansvoorstelling, vol feestelijke sfeer.

Li Likou zong voor iedereen vrolijke Kantonese liedjes en Lu Yi gaf een saxofoonoptreden.

Er werden ook geluksevenementen en gelukstrekkingen gehouden, elke gast ontving een gelukszakje en het feest werd met succes afgesloten.

De verenigingen die die dag aan de ceremonie deelnamen waren onder meer: ​​Federatie van Chinese Verenigingen in Nederland, Vereniging ter Bevordering van de Vreedzame Hereniging van China in Nederland, Federatie van Dennen en Cipressen in Nederland, Vereniging van Overzeese Chinezen in Nederland, Federatie van Overseas Chinese Women’s Associations in Nederland, Vereniging van Nederlands Guangdong en Europese Nederlandse Federatie, Billu Chongzheng Hakka Association, European Dutch Overseas Chinese Women’s Union, European Dutch Guangzhou Association, European Hakka Cultural Association, Dutch Chaozhou Association, Northern Netherlands Kangning Association, Chinees-Nederlandse Vereniging voor Culturele Handelsbevordering en Stichting Chinees-Nederlandse Culturele en Economische Betrekkingen.

Evenementpresentator mevrouw Chung Shu-fen

Mevrouw Winnie Cheung hield een toespraak om hulde te brengen aan de nieuwe president

De viering kreeg enthousiaste steun van handelaren. De Rotterdam South China Tour sponsorde gelukstassen tegen een speciale prijs en de Zui Zhongyi Wine Shop zorgde voor wijn ter plaatse. Ik wil graag mijn dankbaarheid uiten.

 

Voorzitter Man Lung
Namens het EHCA bestuur felicitaties aan Man Lung
Vereniging European Hakka Cultural Association
Felicitatie